Sjekkliste til kiosken før kamphelg.

Det laget som har ansvar for kamphelga, må òg sjekka at det er det som trengst til kiosken. Her er ei liste over det som bør vera på kjøkkenet. Kor mykje de treng av kvart slag, er avhengig av kor mange kampar det skal vera. Dersom det skal vera kampar både laurdag og søndag, er de viktig at de samsnakkast!

Sjekk først på kjøkkenet kva som er att frå førre gong, og suppler det
som minkar/ manglar.

NB! Merete Flakke kjøper inn brus direkte frå Hansa, så det treng de ikkje tenkja på.

Vareslag: Til 4 kampar trengst det om lag: Det er på kjøkkenet frå før: Kor mykje må kjøpast inn:
Kaffi 2pk
Kaffifilter (har mange)
Kaffikoppar 50 stk
Nudler (kjøtt/kyllin/biff) 15 stk
Baguettar (first price, 4pk) 6 x 4 stk
Pizzafyll (boks) 5 boksar
Kvitost 2 pk, skiva
Grillkrydder 1 boks
Wienerpølser 3x 8 stk.
Pølsebrød 3x 8 stk.
Ketchup 1 fl
Sennep 1 fl
Sprøsteikt løk 1 pk
Pølsepapir 25 stk
Suppetallerker og skjeer
(Toro suppe i fryseren, taes
opp kvelden før) hvis lang dag
30 stk
TORO vaffelrøre 5 store pk
Steikespray / formfett 1 boks
Bringebærsyltetøy 1 boks
Jordbærsyltetøy 1 boks
Flytande margarin 2 flasker
Lollipop / saftis (10-pakning) 2 pk
Vaniljeis (10-pakning) 2 pk
Kvikk-lunsj / smil / melkesj 20 stk
Små chips poser 15 stk
Frukt ? 1 flaske
Saft
Serviettar 3 pk.

Lås pengeskrinet inn att i brusskapet. Lukke til!