Sjekkliste til kiosken før kamphelg.

Det laget som har ansvar for kamphelga, må òg sjekka at det er det som trengst til kiosken. Her er ei liste over det som bør vera på kjøkkenet. Kor mykje de treng av kvart slag, er avhengig av kor mange kampar det skal vera. Dersom det skal vera kampar både laurdag og søndag, er de viktig at de samsnakkast!

Sjekk først på kjøkkenet kva som er att frå førre gong, og suppler det
som minkar/ manglar.

Vareslag: Til 4 kampar trengst det om lag: Det er på kjøkkenet frå før: Kor mykje må kjøpast inn:
Kaffi 2pk
Kaffifilter (har mange)
Kaffikoppar 50 stk
Nudler (kjøtt/kyllin/biff) 15 stk
Litago 8 stk
Juicebokser 8 stk
Smoothie ass utvalg 10
Brus ass utvalg xxx
Wienerpølser 3x 8 stk.
Pølsebrød 3x 8 stk.
Ketchup 1 fl
Sennep 1 fl
Sprøsteikt løk 1 pk
Pølsepapir 25 stk
TORO vaffelrøre 5 store pk
Steikespray / formfett 1 boks
Bringebærsyltetøy 1 boks
Jordbærsyltetøy 1 boks
Flytande margarin 2 flasker
Servietter 2 pk

Lås pengeskrin og iZettleautomat inn att i brusskapet. Lukke til!

Penger merkes med «Kiosk TIL, dato og arrangør». (eks: Kiosk TIL, 01.04.18, G12). Evt bilettsalg merkes på samme måte, men med «Bilettsalg» istede for «kiosk». Settes inn i banken så snart som mulig.