Kampar 8 nov.14

J 13 fikk besøk av Kvinnherad 2 kl. 1215.

Et flott lag som fikk en pangstart med 4 raske mål mot jentene fra Kvinnherad. Tysnesjentene hadde full kontroll gjennom hele 1. omgang og vi gledet oss til 2. omgang. Ved pause var resultatet 11-4 til hjemmelaget.

Tysnesjentene fortsatte sitt flotte spill i 2. omgang og det var mange flotte mål som avslutning på gode angrep. Hele 7 jenter kom på scoringslista!

Sluttresultatet ble en solid 18-7 seier!

Laget var: E. Stikholmen (1), M.L. Hagen (4), K. Flygansvær (1), N. Ebbesvik, E.V. Schaik, P. Sløgedal (1), S.P. Oppdal (2), J. Bakke (5), I. Flakke (4), M.S. Hagen


J 15 (2) fikk besøk av jenter fra Fyllingsdalen.

Kampen gikk kl. 14 og det var god stemning på tribunen.
Hjemmelaget spilte jevnt med gjestene fram til det gjenstod ca. 5 min av 1. omgang. Da fikk Fyllingen uttelling på gode skudd og angrep og de dro dermed i fra hjemmelaget og gjestene gikk til pause med ledelse 7-11.

I 2. omgang kjempet Tysnesjentene veldig godt og det var tydelig at fe hadde et ønske om å prøve å holde tritt med Fyllingen. Det var mange gode avslutninger fra Tysnesjentene, men det ble litt «stang ut» tidvis..

Tysnesjentene scoret 5 mål i 2. omgang, mot gjestene sine 9 mål.

Sluttresultatet ble 12-20 til Fyllingen.